Jídlo z jednoho pekáče - to se mi moc líbí. Hotové během 40 min.
Suroviny
žampiony portobello
směs na plnění žampionů: červená, zelená a oranžová paprika na malé kousky, cibule, česnek, petrželka, parmazán (použila jsem směs, co mi zbyla když jsem dělala květákový steak, vytáhla jsem ji z mrazáku)
sůl, pepř
nastrouhaný čedar
brambory na plátky smíchám se solí, olivovým olejem, čerstvým tymiánem a podliji smetanou smíchanou s houbovým kořením
Postup
Nejdřív si připravím do pekáče brambory promíchané s ingrediencemi na brambory.
Žampiony si lehce osolím a opepřím z obou stran, vložím mezi brambory do pekáče a naplním směsí.
Podliji smetanou s domácím houbovým kořením.
Dám do vyhřáté trouby na 200°. Po asi 15 minutách přidám čedar a zapeču dalších 10-15 min.
Podávám s troškou ledového salátu.
Komentáře
Okomentovat