Vepřová játra nakrájím na kousky a velmi malém množství rýžového oleje je restuji, ale ne úplně, nechám je, aby uprostřed byly trochu nedodělané.
V mixéru si rozdrtím ovesné vločky na jemno a dám je do misky.
Pak rozmixuji játra. klidně tam nechám i kousky, nedělám je až dohladka.
Je to na dva plechy. Ty si vymažu pořádně sádlem, rozprostřu hmotu a naznačím si budoucí sušenky - bude se to lépe lámat.
Nechám úplně vychladnout a pak rozlámu do krabičky a uchovám v chladnu. někdy to jde špatně z plechu, ale pomůžu si obracečkou.
No, jsou hned pryč, co ti budu povídat.
Haf haf
OdpovědětVymazatpočkej, ty jsou pro pejsky. pro tebe mám jinou verzi...
Vymazatzlatý pečící papír a když se navlhčí tak se ani tolik sušenky nenalepí
OdpovědětVymazatPeču si takhle pro sebe ovesné vločky s medem na domácí granolu
taky varianta. zkoušela jsem a spíš se mi osvědčilo bez. ale zkusím to ještě navlhčit - díky za tip (nevím komu:-))
Vymazat